Organisaties & Bedrijven

Complimentendag vzw is een marktverenigend initatief dat haar doelstellingen wenst te realiseren in samenwerking met  organisaties uit alle sociaal maatschappelijke hoeken en geledingen voor het algemeen belang van gewoon mens zijn en menselijke meerwaarde. En inderdaad dit klinkt en is ook Allen voor een, en een voor Allen.

 

Wil je graag lid worden?

 

Wie?

Lidmaatschap behouden we voor aan organisaties en bedrijven die zich mee inzetten voor de doelstellingen van Complimentendag.

Waarom?

Om samen mee het verschil te maken en elkaar beter te eren.  Het is sterk om menselijk te durven zijn en onze medemens dankbaar te zijn voor wat hij of zij in ons leven betekent.  Elk van ons heeft een meerdere plaatsen in de levenstheaters van onze medemens, familie, vrienden en collega’s.

Wat?

Als lid heb je medezeggenschap en ben je als het ware mede-eigenaar van dit positieve initiatief.  Als organisatie kan je in je gewone communicatie ook melden dat je lid bent en je associëren met de waardenset van Complimentendag vzw.

Hoe?

Mail je kandidatuur naar info@complimentors.org

Het jaarlijkse lidmaatschap bedraagt min. 500 € maar je kan als organisatie ook grotere bijdragen als gift leveren of samen een communicatietraject uitstippelen dat Complimenten geven promoot.

Wanneer?

Je kan elk moment lid worden van Complimentendag vzw.   De periode van bevestiging kan tot een 6-tal weken duren, maar we proberen zo snel mogelijk te reageren.

Moreel charter

Bij je kandidatuur en bij de aanvaarding  van je lidmaatschap onderschrijf je automatisch het morele charter.   Klik hier om het morele charter van Complimentendag vzw te raadplegen.  Het is een ondersteunend praktisch kompas  hoe je als  partner, Complimentor of gewoon lid door de bevestiging hiervan in het dagdagelijkse leven kan bijdragen aan de kerndoelstellingen:

  • Een herbalancering van intermenselijke verhoudingen
  • Een herwaarding van menselijke meerwaarde

 

 

Redenen om lid te worden!

  • Maatschappelijke verantwoord ondernemen: Je maakt deel uit van de beweging voor positieve verandering
  • Vernieuwend en verrijkend initiatief
  • Persoonlijke inbreng in events & forums
  • Associatie met de waardenset van Complimentendag vzw
  • Gebruik van het merkbeeld
  • Bijdrage aan Bruto Nationale Positiviteit en Geluk
  • Het is éénvoudig lid te worden: Stuur ons een mailtje met je gegevens en motief op info@complimentors.org