Ons verhaal vandaag

Op zondag 1 maart wordt in België de 6de editie van de Complimentendag geëerd, een organisatie van Complimentendag vzw / a.s.l.b. Journée des Compliments (CD/JdC).

Het is een oorspronkelijk initiatief van Gina De Groote,  die samen met Luc Philips & John Walsh Complimentendag vzw tot leven heeft geroepen.

Naar het voorbeeld van Complimentendag in de Verenigde Staten in 1998 die later ook in NL een zusterinitiatief ondervond.   Het initiatief ontsteeg al snel zijn papieren wortels dankzij de groeiende interesse van organisaties en bekende en -minder bekende, maar even beminde – Belgen, en vandaag is Complimentendag een positief event met een heuse nationale bekendheid.   Diverse partners verenigden zich reeds met Complimentendag.

We nodigen iedereen uit die dag deel te nemen om bij te dragen aan dit Compliment-momentum. De inzet is  de gedachte zoveel mogelijk mensen en organisaties  te stimuleren en te motiveren om via complimentendag de onderlinge menselijke ‘meerwaarde’ of betekenis die we voor elkaar hebben te eren door middel van Complimenten.